Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

1
508
Cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis și repede pe telefon Android.

Articol actualizat în data de:

Cauți o aplicație de descărcat muzică pe telefon Android dar nu ai găsit nimic interesant? Din păcate multe APK promit marea cu sarea, dar apoi vă dați seama că sunt inutile, nu găsiți melodiile dorite sau sunt pline cu publicitate. În acest articol vă prezint cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pe telefoane Android, care permit download-ul melodiilor direct pe telefon în format MP3, astfel puteți să ascultați muzica preferată oricând și oriunde, chiar dacă nu sunteți conectați la internet.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de descărcat muzică pe telefon Android:

TinyTunes

TinyTunes este, poate, cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis direct pe telefoane Android. Permite căutarea, ascultarea și download-ul melodiilor în format MP3 folosindu-se de unele servicii online de muzică.

Din păcate, aplicația nu este prezentă pe Magazinul Google Play, acest lucru înseamnă că trebuie să o descărcați de pe site-ul oficial al aplicației și să o instalați manual.

Ca să instalați aplicația TinyTunes pe telefon mai întâi trebuie să activați opțiunea Surse necunoscute, care vă permite să instalați aplicații și din alte surse, nu doar cele prezente pe Magazinul Google Play.

Ca să activați opțiunea Surse necunoscute accesați pe telefon Setări, apoi Securitate. Aici trebuie să vedeți opțiunea dezactivată, apăsați să o activați, acceptați că sunteți conștienți de riscuri apăsând pe OK și apoi vedeți opțiunea activată. Puteți să vedeți cum se face în pozele de mai jos.

Acum trebuie să descărcați aplicația și să o instalați. Accesați cu browserul vostru preferat site-ul exigocs.com și apăsați pe butonul Install situat în centru paginii.

După ce descărcarea aplicației este terminată, apăsați pe Deschideți, apoi apăsați OK și în fereastra ce se deschide apăsați pe Instalați. Așteptați câteva momente până se instalează aplicația. În pozele de mai jos vedeți cum se face.

Ca să descărcați muzică rulați aplicația și o să vedeți câteva liste cu categorii sau topuri de melodii. Puteți să răsfoiți aceste categorii, astfel puteți să alegeți genul muzicii care vă place să ascultați sau puteți să căutați melodii folosind motorul de căutare al aplicației.

Ca să căutați o melodie sau un artist apăsați pe pictograma cu lupă, scrieți numele melodiei dorite și/sau numele artistului și în câteva momente aplicația creează o lista cu tot ce a găsit disponibil pe internet.

Selectați melodia dorită apoi apăsați pe pictograma Download, cea cu săgeata orientată în jos cu o linie dedesubt. Melodia se va descărca rapid, timpul descărcării depinde și de viteza conexiunii internet, apoi melodiile descărcate le găsiți în secțiunea BIBLIOTECA. Melodiile le puteți asculta apăsând pe butonul Play direct în aplicație sau cu playerul audio vostru preferat.

Înainte de descărcare puteți să ascultați melodia, astfel sunteți siguri că este de calitate și că este ceea ce doriți. Dacă alegeți să o ascultați mai întâi, lângă melodie apare scris stream, asta înseamnă că melodia nu este descărcată pe telefon și poate fi ascultată doar dacă sunteți conectați la internet. Ca să o descărcați o selectați și apoi apăsați pe butonul Download de sus.

Melodiile puse la dispoziție sunt foarte multe și de calitate, inclusiv muzică românească.

După cum ați văzut din pozele prezente în acest articol interfața este simplă și ușor de folosit. Aplicația are în interfață publicitate, dar nu este invazivă sau deranjantă.

În concluzie pot să spun că este aplicația ideală pentru cine dorește să descarce muzică gratis și repede pe telefon Android.

TorrDroid

TorrDroid este un client torrent pentru Android care se poate descărca și instala gratuit de pe Magazinul Google Play.

Cu acestă aplicație puteți să descărcați fișiere torrent, dar ceea ce îl face deosebit de celelalte aplicații de descărcat torrente, cum ar fi µTorrent® sau BitTorrent®, este faptul că include un motor de căutare intern, astfel nu trebuie să căutați (și să pierdeți timpul) fișierele torrent cine știe pe ce site-uri, așa cum se întâmplă cu un program de descărcat torrente tradițional.

Ca să instalați TorrDroid apăsați aici. În câteva secunde aplicația se va instala, o deschideți, apoi acordați permisiunile necesare pentru funcționare și puteți să o folosiți.

Ca să descărcați muzică cu TorrDroid intrați în secțiunea SEARCH, apoi în câmpul de căutare scrieți numele melodiei dorite sau numele artistului, alegeți tipul de fișiere dorite (în pozele de mai jos am ales audio), apoi apăsați pe butonul SEARCH de mai jos.

Așteptați câteva secunde până se creează lista cu rezultate, apoi ca să descărcați un fișier torrent apăsați pe pictograma Download (cea cu o săgeată orientată în jos) care se găsește lângă fiecare rezultat.

Imediat începe download-ul fișierului. Dacă apăsați pe cele 3 linii orizontale de lângă titlul fișierului torrent puteți să vedeți câteva informații utile, cum ar fi SEEDS, LEECHERS, timpul rămas până la terminarea descărcării și multe altele.

În pozele de mai jos puteți să vedeți funcționarea aplicației, începând cu instalarea.

În concluzie pot să spun că TorrDroid este aplicație utilă nu numai pentru download-ul melodiilor, ci și pentru orice alte fișiere, cum ar fi videoclipuri, filme, documente și orice altceva ce se poate descărca prin protocolul BitTorrent.

Frostwire (pentru Android)

Am scris despre Frostwire în articolul cu programe de descărcat muzică pe calculator, dar dacă doriți să descărcați muzică direct pe telefon cu Android puteți să instalați aplicația.

Aplicația Frostwire nu se găsește în Magazinul Google Play, trebuie să o descărcați de pe site-ul oficial. Ca și pentru aplicația TinyTunes, descrisă mai sus, trebuie să aveți opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute activată.

Ca să descărcați aplicația apăsați aici. Alegeți să descărcați versiunea pentru Android, instalați aplicația, o deschideți, acceptați termenii și condițiile și eventualele permisiuni, apoi puteți să o folosiți imediat.

Folosirea este foarte simplă, ca să descărcați melodii cu aplicația Frostwire scrieți titlul melodiei dorite sau numele autorului în bara de căutare și apăsați pe Căutare (butonul cu lupă). Aplicația vă și sugerează unele rezultate.

Imediat o să vedeți o listă cu toate rezultatele găsite de aplicație. Rezultatele se pot sorta în funcție de format, audio, video, imagini, etc.

Când găsiți ceea ce vă interesează ca să descărcați fișierul apăsați pe pictograma Download, cea cu o săgeată orientată în jos. Imediat începe descărcarea, apoi când melodia este descărcată puteți să ascultați melodia cu playerul aplicației sau cu playerul audio preferat.

În pozele de mai jos vedeți cum se folosește aplicația, începând de la descărcare până la ascultarea melodiei cu playerul aplicației.

Frostwire este un client torrent, deci cu acestă aplicație puteți și să descărcați fișiere torrent găsite pe diferite site-uri, cum ar fi The Pirate Bay sau altele.

Citiți și: Program de descărcat muzica pe computer.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here