Aplicații de editat poze pentru Android gratis

0
142
Aplicatii de editat poze gratis pentru telefoane cu Android

Tot mai multe persoane folosesc telefonul ca să facă poze și apoi să le distribuie pe Facebook, Whatsapp sau Instagram, dar de multe ori pozele nu ies foarte bine și au nevoie de mici modificări înainte de publicare.

Pe Magazinul Google Play sunt multe aplicații de editat poze, dar multe dintre ele nu își fac treaba așa cum ați vrea sau chiar mai rău, adaugă un watermark (logo) pe poza modificată. Altele, ca să puteți continua cu modificările, vă cer să cumpărați pachetul premium.

În acest articol găsiți o colecție de aplicații de modificat poze gratis, care nu adaugă nimic pe poze și chiar dacă unele instrumente de editare sunt contra cost, oricum pun la dispoziție măcar instrumentele de bază și unele efecte speciale, astfel încât puteți să editați pozele fără să cheltuiți nici un ban.

Acesta nu este un top al celor mai bune aplicații de editat poze, lista este cazuală și multe dintre aceste aplicații sunt compatibile cu mai multe sisteme de operare, nu doar cu Android.

Vă sfătuiesc să citiți și: Programe de modificat poze pentru PC Windows.

Pixlr (Android și iOS)

Începem această listă cu aplicații de modificat poze gratis cu Pixlr.

Este o aplicație plină de funcții interesante, de filtre și instrumente de editat poze capabile să satisfacă pe oricine.

Există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga borduri, rame și elemente grafice pe fotografii și de a crea colaje foto.

Te întrebi cum să folosești aplicația Pixlr? Îți voi explica imediat!

După ce ați instalat și pornit aplicația vă veți afla în fața editorului Pixlr cu o serie de pictograme plasate în partea centrală a ecranului: camera, photos și collage.

Dacă atingeți camera, puteți să faceți o poză cu telefonul, care apoi o puteți edita cu ajutorul aplicației.

Dacă atingeți photos, accesați pozele de pe telefon, de unde apoi puteți să alegeți poza pe care doriți să o modificați.

Dacă atingeți collage, cu pozele salvate pe telefon puteți să faceți un collage de poze, adică să uniți mai multe poze într-una singură.

După ce ați ales poza sau ați facut o poză cu Pixlr, ca s-o editați trebuie să alegeți din meniul de jos seria de instrumente de care aveți nevoie.

Aveți la dispoziție 5 serii de instrumente, de exemplu atingând prima pictogramă din meniul de joc puteți să accesați intrumentele de editat precum decupare (crop), rotire (rotate), eliminarea ochilor roșii și alte instrumente utile.

Atingând ultima pictogramă din meniul de jos puteți să scrieți pe poze.

Odată ce toate modificările au fost finalizate, puteți salva rezultatul final obținut prin simpla atingere a butonului din dreapta sus, done. Apoi, selectați opțiunile pentru a salva fotografia editată pe telefon sau puteți să o distribuiți direct online, alegând unul dintre serviciile acceptate (Instagram, Facebook, Twitter, etc.).

Pixlr este disponibil pentru Android și iOS.

Adobe Photoshop Mix

După cum se înțelege deja din titlu, Adobe Photoshop Mix este o aplicație de editat poze dezvoltată de către compania Adobe, care dezvoltă și celebrul program de modificat poze Photoshop.

Adobe Photoshop Mix permite să editați imaginile pe mai multe straturi, să decupați pozele, să le corectați sau să combinați mai multe poze între ele.

Cum se folosește Adobe Photoshop Mix? Explic imediat.

Mai întâi descărcați și instalați aplicația făcând click aici.

După ce instalați aplicația și o deschideți, trebuie să vă creați un cont Adobe. Dacă aveți deja unul vă logați cu datele voastre, dacă nu aveți un cont puteți să creați unul rapid utilizând datele Facebook sau Google Plus.

Primul lucru pe care o să-l vedeți după ce vă logați este un tutorial care vă arată cum funcționează aplicația.

Dacă nu doriți să vedeți tutorialul, puteți să începeți rapid să editați o poză apăsând pe pictograma cu + din dreapta jos.

După ce apăsați pe +, aplicația vă întreabă de unde să importe poza pe care doriți să o modificați. Puteți să alegeți o poză salvată pe telefon, cloud sau să faceți una cu camera foto.

Alegeți poza pe care doriți să o modificați și dacă doriți să decupați o parte din poză apăsați pe Crop, alegeți dimensiunile trăgând de marginile pozei și când vreți să o decupați apăsați pe pictograma ✔ (bifat) din partea dreaptă jos a ecranului.

Dacă apăsați pe Adjust, puteți să corectați poza, de exemplu să corectați luminozitatea, contrastul, temperatura sau claritatea.

Opțiunea Looks vă pune la dispoziție câteva filtre fotografice. Alegeți filtrul care vă place și când sunteți mulțumiți de rezultat apăsați pe pictograma ✔ (bifat) ca să salvați.

Ca să folosiți celelalte opțiuni, de exemplu să combinați 2 poze, citiți acest tutorial pe site-ul oficial Adobe.

Adobe Photoshop Mix este disponibil pentru Android și iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here