Busolă telefon Android: cele mai bune aplicații gratis

0
87

Articol actualizat în data de:

Printre aplicațiile utile care nu pot lipsi de pe un smartphone de ultimă generație, sunt și aplicațiile busolă. Busola este o aplicație care poate fi utilă în multe situații, permițând utilizatorului să se orienteze rapid, primind, de asemenea, informații detaliate despre locația punctelor cardinale, coordonatele geografice și despre poziția sa.

Pe Magazinul Google Play sunt numeroase aplicații busolă. În acest articol vă prezint câteva busole care au cel mai mare număr de evaluări pozitive și care oferă gratuit cele mai multe opțiuni.

Înainte să vedeți care sunt cele mai bune aplicații busolă pentru Android, precizez că trebuie să aveți un telefon dotat cu un senzor magnetic, altfel aplicațiile nu vor funcționa.

Compass 360 Pro Free

Prima dintre cele mai bune aplicații busolă pentru Android din acest articol este Compass 360 Pro Free.

Este o aplicație simplă și eficientă, caracterizată de o interfață grafică frumoasă și elegantă care arată imaginea unei busole pe tot ecranul, care permite rapid să identificați punctele cardinale și direcția de urmat.

Din secțiunea ”Settings” puteți să activați și GPS-ul, astfel puteți să aveți o idee precisă despre latitudine, longitudine și altitudine.

Aplicația mai pune la dispoziție și o nivelă (boloboc), în plus, sunt disponibile și unele teme, astfel puteți să schimbați interfața grafică cu una care vă place mai mult.

În prezent Compass 360 Pro are peste 10 milioane de instalări cu o medie de rating de 4,5 stele din 5 bazată pe aproape 250 de mii de comentarii.

Ca să instalați aplicația de pe Google Play apăsați aici.

Busolă

O altă alternativă interesantă pentru cine dorește să aibă o busolă gratis pe telefon este aplicația ”Busolă”, care în prezent are o medie de 4.3 stele din 5 din aproape 300 de mii de evaluări.

După instalare aplicația vă va cere o serie de permisiuni pentru funcționare și să calibrați senzorii, astfel va putea să ofere informațiile cât mai precis posibil.

Interfața grafică este simplă și intuitivă cu o busolă mare în mijloc care indică punctele cardinale, intensitatea câmpului magnetic și, dacă activați localizarea prin GPS, puteți să vedeți și coordonatele geografice unde vă aflați.

Ca să instalați aplicația apăsați aici.

Compass Steel 3D

O altă aplicație busolă gratis și bună este Compass Steel 3D, care pune la dispoziție o interfață frumoasă tridimensională.

Și acestă aplicație după instalare, la prima deschidere, vă sfătuiește să calibrați senzorii telefonului, astfel sunteți siguri că informațiile sunt precise.

Acordând permisiunile necesare, aplicația pe lângă faptul că vă arată punctele cardinale, mai pune la dispoziție informații despre soare, lună, intensitatea câmpului magnetic, locație și coordonatele geografice.

Interfața grafică poate fi schimbată cu unele teme mai colorate.

Ca să instalați pe telefon aplicația apăsați aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here