Editare poze online: site-uri unde puteți să modificați fotografiile gratis

Dacă doriți să modificați rapid și simplu o imagine puteți să folosiți un program de editat poze online gratis. Iată care sunt cele mai bune site-uri care pun la dispoziție instrumente de editare poze online.

0
434
Editare poze online gratis, iata care sunt cele mai bune site-uri unde puteti sa modificati pozele voastre.

Articol actualizat în data de:

Aveți nevoie să modificați rapid unele imperfecțiuni într-o fotografie, dar pe computerul pe care îl utilizați nu aveți instalat un program de modificat poze? În acest caz puteți să folosiți un serviciu de editare poze online, care combină simplitatea cu comoditatea de a nu fi nevoiți să instalați software pe computer.

Este evident că aceste aplicații de editat poze online nu pot pune la dispoziție toate instrumentele pe care le găsiți la un software precum GIMP sau Photoshop, dar ca să retușați simplu și repede o poză sunt foarte bune și utile.

Iată care sunt cele mai bune servicii gratuite de editare poze online:

Autodesk Pixlr

Când se vorbește de aplicațiile web care permit editarea pozelor online este imposibil să nu se menționeze Pixlr. Pune la dispoziție două servicii: Pixlr Editor și Pixlr Express.

Cu Pixlr Editor puteți să editați pozele cu instrumentele de bază, cum ar fi redimensionare, decupare, rotire, adăugare de text și elemente grafice.

Pixlr Express permite să creați colaje din poze, să corectați pozele și să aplicați diferite efecte speciale și filtre.

Cele doua servicii sunt foarte ușor de folosit și interfața grafică este ușor de înțeles. Puteți să încercați aici Pixlr Editor și aici Pixlr Express.

Photoshop Express Editor

Photoshop Express Editor este o versiune online (foarte limitată) a faimosului software Photoshop.

Folosirea acestui program de editat poze online este foarte simplă și pune la dispozișie unele instrumente cu care puteți să decupați pozele, să corectați culorile, contrastul, să scrieți pe poze și multe altele.

Acestă aplicație web de editare foto online este gratuită și nu este nevoie să vă înregistrați
Interfața este în limba engleză, dar foarte intuitivă și ușor de înțeles pentru că se poate previzualiza cum se modifică imaginea în timp real selectând diferitele instrumente.

Puteți să încercați aici Photoshop Express Editor.

Polarr

Polarr este o altă aplicație online de editare poze online care se concentrează mai mult pe îmbunătățirea imaginilor și aplicarea de efecte speciale și filtre.

Interfața grafică este simplă și ușor de înțeles: în meniul din stânga găsiți filtrele și în partea din dreapta diferite instrumente pentru reglare și corectare.

Toate modificările le vedeți pe poză în timp real, astfel înțelegeți imediat ce efect are fiecare instrument asupra pozei.

Dacă doriți să încercați Polarr faceți click aici.

Fotor

Este unul dintre cele mai bune site-uri de modificat poze online. Interfața este foarte ușor de înțeles, chiar dacă este în limba engleză, cu butoane mari și colorate, etichetate în mod foarte clar.

Fotor pune la dispoziție numeroase instrumente pentru editarea pozelor, împărțite în diferite categorii: de bază (aici găsiți și un instrument ca să eliminați un obiect dintr-o poză), efecte speciale, înfrumusețarea pozelor (în special să eliminați mici imperfecțiuni de pe piele și să machiați fața), rame, adăugarea de adezive, elemente grafice și scris personalizat.

În plus, mai găsiți și obișnuitele instrumente de editare poze, cum ar fi redimensionare, decupare, rotire, etc.

Ca să încercați Fotor faceți click aici.

Aviary

Un alt site gratuit unde puteți să editați pozele online este Aviary.

Interfața grafică este foarte simplă și intuitivă, imediat se înțelege ce trebuie să faceți.

Instrumentele de editare poze puse la dispoziție de Aviary sunt multe, printre care îmbunătățirea pozei dacă nu a ieșit bine, să corectați luminozitatea, culorile și contrastul, să aplicați efecte și filtre pe imagini, să adăugați rame/borduri, scris pe poze și multe altele.

Sunt disponibile și clasicele instrumente, cum ar fi decupare, redimensionare, rotire și așa mai departe.

Când ați terminat de editat poza ca să o descărcați pe calculator faceți click pe ”Save”, apoi pe ”Download”.

Ca să modificați imagini cu Aviary faceți click aici.

FotoFlexer

În ciuda interfeței grafice în stil vechi și în totalitate în limba engleză, la care se adaugă necesitatea de a utiliza Flash Player, FotoFlexer rămâne totuși o aplicație web excelentă și gratuită pentru editarea pozelor online.

Folosirea este extrem de simplă, practic trebuie doar să încărcați o poză făcând click pe Upload a Photo, apoi puteți să folosiți imediat instrumentele de modificare situate în meniul de sus.

De exemplu puteți să decupați o poză folosind instrumentul Crop/Crop Region, să corectați unele imperfecțiuni folosind instrumentul Beautify sau să aplicați efecte speciale.

Când terminați cu modificările ca să salvați poza faceți click pe Save și selectați formatul (JPG sau PNG), apoi alegeți Save to my computer.

Dacă doriți să încercați FotoFlexer faceți click aici.

Pho.to

Pho.to este unul dintre cele mai complete site-uri de editare poze online. Instrumentele puse la dispoziție sunt numeroase și sunt împărțite în diferite categorii pe care le găsiți în meniul de sus.

Cu Fun effects puteți să adaugați poza voastră în diferite scenarii, cum ar fi reviste, calendare și multe altele.

Alegând Face retouch puteți să îmbunătățiți pozele voastre în mod automat. Practic programul elimină automat ochii roșii, mici imperfecțiuni ale pielii (coșuri, riduri, etc.), albește dinții și aplică un machiaj ușor feței din poză.

În secțiunea Editor puteți să editați pozele cu unele instrumente de bază, cum ar fi decupare, rotire, corectarea culorilor sau să adăugați text, stickers, rame și unele efecte speciale.

Cu Instant fix puteți să îmbunătățiți pozele care nu au ieșit bine cu un click. Practic corectează culorile, contrastul și saturația în mod automat.

Cu instrumentul Cartoons puteți să transformați pozele în gif-uri animate, caricaturi, picturi sau desene.

Cu E-cards și Avatars puteți să creați din pozele voastre o felicitare sau un avatar.

Folosirea este ușor de înțeles și ca să folosiți acest serviciu nu este nevoie de înregistrare. Ca să încercați Pho.to faceți click aici.

BeFunky

Un alt site de editat poze online bun și ușor de folosit este BeFunky.

Interfața este simplă și intuitivă, cu toate funcțiile ușor de găsit. Cum accesați site-ul, în partea superioară, aveți 3 opțiuni: ”Photo Editor”, ”Collage Maker” și ”Designer”.

În secțiunea ”Photo Designer” aveți instrumentele de editare de bază, cum ar fi decupare, redimensionare, corectarea culorilor, adăugarea de text, elemente grafice și efecte speciale.

În ”Collage Maker” puteți să creați colaje foto, adică să uniți mai multe poze într-o singură imagine care poate avea diferite forme.

În secțiunea ”Designer” puteți să creați felicitări, invitații, meniuri, broșuri, flyers, coperți pentru diferite site-uri de socializare și multe altele.

Pozele pot fi încărcate de pe calculator, Google Drive, Dropbox sau Facebook.

Instrumentele, efectele și șabloanele puse la dispoziție sunt multe, dar unele sunt contra cost, in orice caz, puteți să modificați fotografiile voastre și fără să cheltuiți nici un ban.

Pozele modificate se pot salva pe computer sau online, într-un cont de stocare în cloud sau direct pe unele site-uri de socializare.

Spre deosebire de alte programe de editat poze online, BeFunky nu cere nici o înregistrare. Click aici ca să încercați BeFunky.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here