Imagini de fundal pentru telefon Android: site-uri și aplicații gratis

0
98
Site-uri si aplicatii cu imagini de fundal gratis pentru telefon Android.

Telefonul este dispozitivul electronic pe care îl folosim cel mai mult și ca să îl putem folosi cât mai eficient trebuie personalizat în funcție de nevoile noastre. După articolul în care am făcut o listă cu câteva aplicații Android utile, în acest articol vă prezint câteva site-uri și aplicații de unde se pot descărca gratis imagini de fundal pentru telefon.

Site-uri de unde puteți descărca imagini de fundal pentru telefon

Încep cu câteva site-uri de unde puteți să descărcați gratuit imagini de fundal frumoase.

Zedge

Unul dintre cele mai bune site-uri care oferă imagini de fundal pentru telefoane Android este Zedge, care include imagini de orice fel și le descarcă automat în formatul cel mai potrivit pentru dispozitivul vostru.

După ce intrați pe site, apăsați pe butonul Select your device (situat în partea dreaptă sus), introduceți numele telefonului vostru și selectați poza dispozitivului din lista care apare mai jos. În acest fel, site-ul vă furnizează numai imaginile de funfal potrivite telefonului vostru.

Acum puteți să răsfoiți toate imaginile de fundal de pe Zedge și puteți să le organizați pe baza popularității, cele mai recente sau în funcție de categorie.

Dacă alegeți All categories, apare o listă care conține toate imaginile de fundal, abstracte, imagini peisagistice, jocuri și multe altele.

Când găsiți o imagine care vă place ca să o descărcați apăsați pe miniatură și apoi pe Get Wallpaper și Download.

Dacă descărcați imaginile de fundal direct pe telefon, apoi deschideți imaginea din Galerie și aplicați-o ca imagine de fundal apăsând pe butonul Meniu (cele 3 puncte), alegeți Setați fotografia ca, alegeți apoi Imagine de fundal apoi apăsați pe pictograma de sus care apare și alegeți Ecran de pornire și/sau Ecran de pornire.

Ca să accesați site-ul Zedge faceți click aici.

Interfacelift

Un alt site de unde puteți să descărcați wallpaper gratis pentru telefoane este Interfacelift. Pune la dispoziție sute de imagini de fundal foarte frumoase în diferite rezoluții, astfel le puteți folosi și pe desktop.

Ca să descărcați imaginile de fundal de pe acest site, ori navigați printre pagini, astfel le vedeți pe toate pe rând sau puteți să folosiți motorul de căutare situat în stânga sus, unde trebuie să tastați un termen (în engleză) care corespunde unei categorii. De exemplu puteți să căutați „moon” pentru a vizualiza lista de imagini cu Luna, „nature” ca să vizualizați lista de imagini de fundal dedicate peisajelor naturale și așa mai departe.

Când găsiți o imagine care vă place o puteți descărca selectând rezoluția telefonului și apoi alegeți Download. În pagina care se deschide cu imaginea de dimensiune completă țineți degetul apăsat câteva secunde pe imagine și apoi selectați Salvare imagine din meniul care apare.

Ca să accesați Interfacelift faceți click aici.

Aplicații imagini de fundal

Iată câteva aplicații cu care puteți să descărcați și să instalați imagini de fundal pentru telefon Android.

Imagini de fundal (Wallpaper) Google

Este o aplicație dezvoltată de către compania Google și la început era o aplicație doar pentru dispozitivele Google Pixel, dar apoi a fost pusă la dispoziție pentru toate telefoanele Android.

Pentru că este o aplicație destul de recentă, imaginile de fundal nu sunt așa numeroase, dar Google o actualizează frecvent adăugând imagini noi.

Categoriile sunt multe, găsiți imagini cu peisaje din natura, peisaje marine, artă, orașe și multe altele.

Toate imaginile sunt de calitate și cu rezoluție mare, astfel se așează bine pe ecranul telefonului vostru.

Dacă doriți să încercați acestă aplicație faceți click aici.

Backgrounds HD (Wallpapers)

Cu peste 100 de milioane de instalări și peste 2,3 milioane de evaluări, cu o medie de 4,6 din 5 stele, Backgrounds HD este una dintre cele mai vechii și mai populare aplicații pentru imagini de fundal.

Imaginile puse la dispoziție sunt foarte multe, peste 8000, împărțite în categorii. Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației este că actualizarea catalogului foarte frecventă, în fiecare zi veți găsi un card cu cele mai recente wallpaper adăugate, astfel puteți să alegeți cel mai nou background pentru telefonul vostru Android.

Imaginile se pot descărca pe telefon, astfel puteți să le folosiți ca imagine de copertă pentru Facebook sau imagine de fundal pentru Whatsapp.

Ca să instalați Backgrounds HD (Wallpapers) pe telefonul vostru faceți click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here