Înregistrare apeluri telefonice Android: cele mai bune aplicații gratuite

0
86
Inregistrare apel telefonic Android

Din diferite motive poate aveți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică: o listă de cumpărături, date importante de la muncă sau numere de telefon și adrese. Astfel, dacă nu aveți la îndemână rapid un creion și hârtie să notați, puteți să înregistrați apelul telefonic și să-l ascultați mai târziu sau ori ce câte ori aveți nevoie. Cum se înregistrează convorbirile pe un telefon Android? În acest articol vă prezint cele mai bune aplicații de înregistrare apeluri telefonice.

Este legal să înregistrezi un apel telefonic?

Înregistrarea unui apel telefonic se poate face doar în anumite condiții, după cum spune Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Așadar, înainte să înregistrați apelul telefonic al unei persoane cereți sfatul unui avocat, care vă poate informa cu precizie când și cum se poate înregistra o convorbire la telefon fără să aveți apoi neplăceri legale.

Aplicații de înregistrare apeluri telefonice pentru telefoane cu Android

Iată care sunt cele mai bune aplicații gratuite cu care puteți să înregistrați o convorbire telefonică.

Automatic Call Recorder

Cu peste 100 de milioane de instalări și peste 1,6 milioane de evaluări, cu o medie de 4,3 din 5 stele, Automatic Call Recorder este, poate, cea mai bună aplicație de înregistrare apeluri telefonice.

Aplicația este foarte ușor de folosit și înregistrează orice apel telefonic, primit sau pe care îl efectuați. În plus, pune la dispoziție unele opțiuni pe care nu le găsiți la alte aplicații care înregistrează convorbirile telefonice.

Cum se înregistrează un apel telefonic cu acestă aplicație? Vă explic imediat.

Mai întâi trebuie să instalați aplicația pe telefon de pe Magazinul Google Play. O găsiți aici, apoi apăsați pe INSTALAȚI.

Inregistreaza apelurile telefonice cu Automatic Call Recorder

 

După instalare, doar la prima folosire, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Primul lucru trebuie să acceptați Termenii și Condițiile de folosire, deci apăsați pe De acord. În următoarea fereastră alegeți tema pe care doriți s-o folosiți.

În următorul pas trebuie să permiteți aplicației să înregistreze sunetul, deci apăsați pe Permiteți. Apoi mai apăsați de trei ori pe Permiteți ca să mai acordați alte permisiuni. Când ați terminat cu setările interfața arată ca în poza de mai jos.

Cum inregistrezi un telefon cu Automatic Call Recorder

Acum că aplicația este instalată, trebuie făcute câteva setări ca să funcționeze perfect.

Apăsați pe meniu (cele trei linii orizontale), apoi alegeți setări și acolo trebuie să fie aleasă opțiunea de a înregistra în mod automat convorbirile telefonice. În poza de mai jos este evidențiat cu roșu.

inregistreaza apeluri telefonice

Apoi apăsați pe Înregistrare (Opțiuni înregistrare), în poza de mai sus este evidențiat cu verde.

Apoi apăsați pe Format audio și alegeți MP4. În poza de mai jos este evidențiat cu roșu.

aplicatie de inregistrat convorbiri telefonice

Dacă vă întrebați de ce trebuie ales formatul MP4, răspunsul este simplu: este un format pe care îl suportă orice player (deci dacă trimiteți cuiva fișierul audio a convorbirii sigur acesta va putea fi ascultată) și din încercările mele cu acestă aplicație doar alegând acest format se auzeau bine ambele voci.

După aceste setări, orice apel telefonic va fi înregistrat. Ca să instalați Automatic Call Recorder pe telefonul vostru cu sistem de operare Android faceți click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here