Prognoza meteo: cele mai bune aplicații Android pentru vreme

0
45
Vremea pe ecran, cele mai bune aplicații Android pentru prognoza meteo în Romania.

Pe Magazinul Google Play se găsesc nenumărate aplicații Android pentru prognoza meteo, unele gratis și altele contra cost. Să găsiți aplicația care să arate vremea pe ecran precis și care să satisfacă toate exigențele voastre nu este ușor, dar mai ales se pierde timp cu căutarea și încercările, din păcate multe aplicații nu se actualizează constant cu informații noi despre starea vremii și pot să afișeze informații greșite.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații meteo pentru telefoane Android, care arată starea vremii în mod corect și precis, astfel știți dacă trebuie să luați umbrela când ieșiți la plimbare.

Ceas transparent și vreme (Transparent clock & weather)

Cu peste 50 de milioane de instalări și aproape 800 de mii de evaluări, cu o medie de 4,4 din 5 stele, Transparent clock & weather este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru starea vremii.

Opțiunile puse la dispoziție sunt foarte multe, de exemplu localizarea este automată și vedeți imediat starea vremii în zona în care vă aflați, puteți să vedeți starea vremii în orice localitate din lume, prognoza meteo pentru următoarele ore sau zile, viteza vântului, umiditatea, ora la care răsare și apune soarele, temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit și multe alte informații.

Aplicația este gratuită, dar afișează publicitate (nu invazivă). Există și o versiune PRO, care pune la dispoziție unele opțiuni în plus și nu afișează publicitate, care costă 3,79€.

Dacă doriți să încercați aplicația Ceas transparent și vreme faceți click aici.

Yahoo Meteo

Yahoo Meteo o altă aplicație care arată starea vremii corect și precis, cu o interfață curată și plăcută și ușor de utilizat.

În ciuda faptului că oferă numeroase informații diferite, rezultă una dintre cele mai simple aplicații meteo. În plus, chiar dacă scrie pe Magazinul Google Play că aplicația conține anunțuri, nu există bannere publicitare cară să deranjeze utilizatorii.

O caracteristică interesantă este schimbul continuu de fundaluri preluate de pe Flickr, care arată imagini ale orașului care ne interesează.

Ca și aplicația mai sus prezentată, cu Yahoo Meteo, în afară de prognoza meteo, mai puteți să aflați diferite informații despre orice localitate din lume, cum ar fi viteza vântului și presiunea atmosferică, umiditatea, starea vremii în următoarele zile și multe alte informații despre vreme.

Ca să încercați Yahoo Meteo faceți click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here